luni, 3 decembrie 2012

Cafea cremă (specialitate rece)

        Și pentru că n-am mai postat ceva de foarte multă vreme, m-am gândit să vă delectez cu o nouă rețetă de cafea, rece ce-i drept, dar sper s-o savurați acasă în tihnă lângă cineva drag sau măcar lângă un șemineu (cine știe, de ce nu amândouă?).
       Cafeaua rece, la fel de aromată precum cea caldă, capătă un gust special dacă este combinată cu puțină înghețată de vanilie...





Ingrediente:
  • 1/4 pahar lapte praf
  • cuburi de gheață
  • 4 1/2 lingurițe rase de ness
  • 1 linguriță rasă zahăr brun
  • 3 lingurițe înghețată de vanilie
Mod de preparare:
  1. Dizolvați laptele praf prin frecarea cu cuburile de gheață;
  2. Adăugați 4 lingurițe cu ness și zahărul, varsă compoziția într-un shaker și amestecă până se sparge gheața;
  3. Toarnă cafeaua în 3 pahare înalte și ornează cu înghețata și cu un praf de ness.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu